Gizlilik Sözleşmesi

Sayın Ziyaretçi,

 

Estemed Polikliniği Web Sitesi'ne hoş geldiniz.

 

Aşağıdaki "Gizlilik Sözleşmesi", Estemed Polikliniği'nin, siz değerli kullanıcılarımıza sağladığı bilgi ve hizmetlerin sunumuna ilişkin hükümleri düzenlemektedir.

 

Estemed Güzellik Web sitesine giren ya da sitedeki formları dolduran her kullanıcı "Telif Hakkı Bilgisi", "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Kullanım Şartları"nda yer alan hükümleri okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.

 

Gizlilik Politikası

1. Estemed Güzellik kayıtlı ve misafir kullanıcılarına ait e-posta, adı, soyadı, telefon numarası ve kayıt sırasında girilen hiçbir bilgiyi Web Sitesinde yayınlamaz, kullanıcı aksini belirtmediyse hiçbir iş ortağı, şirket, kurum ya da diğer kuruluşla paylaşmaz.

 

2. Estemed Güzellik kişisel bilgilerinizi sadece aşağıda belirtilen yasal durumlarda ve yasal prosedürler çerçevesinde 3. şahıslara açar. 

a.) Yasal mercilerden bu yönde yazılı bir talep oluşması halinde,

b.) Estemed Polikliniği'nin mülkiyet haklarını korumak ve savunmak amacıyla,

c.) Kullanım şartlarında kabul ettiğiniz kurallar çerçevesinde.

 

3. Estemed Güzellik'de kayıtlı kişisel bilgileriniz sadece sizin tarafınızdan görüntülenebilir. Bu bilgiler hiçbir şekilde satılmaz, kiralanmaz ya da başka bir kurum ya da kuruluş ile karşılıklı değiştirilmez. Bu "Gizlilik Sözleşmesi" metninde yer alan maddeler haricinde hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz. Estemed Polikliniği bu sözleşmede taahhüt ettiği şartları yerine getirmek için mümkün olan tüm önlemleri alır.

 

4. Estemed Güzellik tarafından toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır. Estemed Güzellik, ortamdaki bilgileri korumak için her türlü endüstri standardını kullanmaktadır.

 

5. Kayıt sırasında girdiğiniz kişisel bilgilerinizi istediğiniz her zaman güncelleme ve değiştirme hakkınız bulunmaktadır. Estemed Polikliniği bu "Gizlilik Sözleşmesi" ve "Hizmet Sözleşmesi"ne uymadığınız takdirde hesabınızı silmeye ya da askıya almaya yetkilidir.

 

6. İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmaksızın dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Estemed Güzellik Merkezi'nin sorumluluğunda değildir.

 

7. Estemed Polikliniği'nin bu metin içindeki her türlü bilgiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu siteyi kullanarak bu "Gizlilik Güvencesi" nde yapılacak her türlü düzenleme ve değişikliği kabul etmiş sayılıyorsunuz.


 

Kişisel Verileriniz Koruma Altında

Estemed Güzellik olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

 

Biz bu verileri;

- Her zaman güvenle saklıyor,

- 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,

- İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,

- Şirketimizin diğer ürün / hizmetlerini sunulabilmesi için,

- Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,

- Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

 

Dilediğiniz zaman bize başvurarak;

- Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,

- Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.

- Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,

- Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,

- Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte “estemedguzellik@gmail.com” adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden kanunu inceleyebilirsiniz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”)

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

ESTEMED POLİKLİNİĞİ

SAYFALAR

HİZMETLER

ADRES

Yetenekli uzmanlarımız, doktorumuz ve son teknoloji cihazlarımız ile güzellik alanında hizmet veren, Kalıcı Makyaj, Medikal Estetik, Cilt Bakım ve Lazer uygulamaları başta olmak üzere komple yüz ve vücut bakım hizmeti alabileceğiniz bir polikliniktir.

Bağdat Caddesi 271/6 Caddebostan / İstanbul

TELEFON

(0216) 411 82 31

28.Yıl